26 Mei 2012

HOT!! RESPONSES RINGGIT!! MEMANG BANYAK YG MINAT SKRG!!

From: indraglobalnetwork@gmail.com
Subject: HOT!! RESPONSES RINGGIT!! MEMANG BANYAK YG MINAT SKRG!!
Date: 26/05/2012 at 07:26 PM (GMT 8) from 175.142.82.24

Nama: Indra Global Network
Iklan: Program Response Ringgit adalah suatu program yg memang hebat… sebagai Agen Response Ringgit , kita hanya perlu berikan…… respon kpd pelanggan syarikat dan kita akan mendapat bayaran on the spot, terus ke akaun awak…awak tak perlu cari org..tak perlu jual produk..ni bukan MLM…so, takde upline n downline. hanya buat kerja n dpt bayaran…awak boleh guna mana2 akaun bank di Malaysia…

kerjanya adalah, setiap hari awak akan dpt beberapa email dari syarikat n akan diberikan awak satu link dalam setiap email tersebut…just klik link yg diberikan n COPY dari maklumat tu, n PASTE di tempat yang disediakan n tekat SUBMIT…dengan tu, awak dah berikan respon kpd 1 pelanggan…jadi, awak akan dpt RM50 on the spot ke akaun awak…..

awak akan dpt 10-20 email dari syarikat setiap hari dgn link seperti tu…just buat spt yg saya katakan tadi (COPY, PASTE & SUBMIT) dan awak akan dpt payment terus ke akaun awak pada hari yg sama…awak akan dpt email2 dari syarikat pada waktu pagi, iaitu around 8am-9am…kalau awak check email pukul 10am ke atas, awak akan jumpa kesemua email dari syarikat (10-20email)…so, awak boleh siapkan kesemua kerja tu sekaligus…hanya memakan masa selama 15minit sahaja… tempoh yg diberikan utk siapkan kerja tu adalah 24jam…so, awak ada banyak masa utk siapkan kerja tu n payment terus ke akaun awak sejurus selepas awak siapkan kerjanya…sehari confirm boleh dapat RM800-RM1, 000…
respon 1 customer, dibayar RM50…sehari akan diberikan 20 customer if awak pilih FULL TIME…better pilih full time n make more money..

just ikut steps ni utk join program response ringgit..

1st step: tgk website: http://ik.my/rringgit2u


2nd step: klik pada DAFTAR PROGRAM: u akan nampak nombor akaun utk buat bayaran.

3rd step: u bayar RM89 kat akaun tu ( ANWARDEEN BIN ALAUDEEN – akaun pengendali bayaran)

4th step: u isi BORANG PENGESAHAN dlm website tu

5th step: u akan dapat confirmation email dr pihak Response Ringgit & LINK kerja awak

6th step: klik LINK tersebut & buat kerja tu (COPY, PASTE , SUBMIT)

7th step: u akan dapat bayaran ke akaun u ON THE SPOT

8th step: U WILL BE SOOO HAPPY
tu je.

if u dont understand, ask me ya!
Laman web: http://ik.my/rringgit2u
Gambar: 487283_410423528987967_410419298988390_1277113_1742316427_n.jpg

36 ulasan:

  1. haloo...sya dh isi borang...tp x dpt link pon...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Da buat transaction?link mash xdpt lg ke?

      Padam
  2. hope benda ni x tipu r..nk try ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam..kak D dh join kew??..btol kew benda ni kak D??..

      Padam
  3. mcm mana eh nk dptkan 20 org tu??

    BalasPadam
  4. maaf....tumpang lalu... saya rasa program nie scam ..... saya ade join ..tp sebagai agen je ...bila saya risik2 kat pakcik google...program nie macam penipu je ...klu betul program nie wujud ...mesti ade nama pemilik program tersebut. n bukti bayaran.

    n sesiapa yg bermiant nak cari income ..leh join http://www.jobdirumah.com/rabia79

    BalasPadam
    Balasan
    1. pernah dapat bayaran ke bro?.. boleh add aku kat facebook, search childrenofkoris@yahoo.com

      Padam
  5. nk tanye...sye ade register but yg reply email bukan dri response ringgit tpi dri feedback.so mcmane ek....sye dh paham...dri testimoni tu siap ade acc response ringgit lgi.mcmane nk log in dlm acc tu?sye xpaham...

    BalasPadam
  6. Hai. Saya dah daftar, dah bayar tadi, bila submit tak ada email apapun.Nape jadi gitu ye ?

    BalasPadam
  7. Salam Responses Ringgit:
    Takde email ape pun dari Responses Ringgit bila saya hantar pengesahan bayaran. Bila nak hantar email jawapan agaknya ?. Tak tahu macamne nak mula, macamne nak login dan tindkan setwerusnya. Tolonglah jawap. Tq.

    BalasPadam
  8. saya dah dpt email, wajib cari penyertaan seramai 20 orng sekali sahaja...adakah ini benar hanya sekali?

    BalasPadam
  9. sy dh copy and paste tp macamne nak login dan tindkan setwerusnya. Tolonglah jawap. Tq.

    BalasPadam
  10. saya nk berkongsi dengan semua supaya jangan tertipu dengan response ringgit ni..ade step yg diorg xinform iaitu kt perlu cari 20 org utk utk join program ni (nape xmention kat atas???) kalau xdpt perkenalkan diorg akan senyap sekejap.sampai satu masa nnt diorg akan contact balik konon-kononya nk bg job. once kt dpt settlekan job tu, diorg xkan bayar selagi kt xdpt 20 org utk join..come on guys, company ni mmg penipu.mana ade org senang2 dpr rm50 per e-mail kt send..klu camtu sume org nak berenti keje buat keje ni je..tolong sebarkan ye..sy harap xde org yg tertipu lg nnt..

    BalasPadam
  11. saya pula macam ni, da setahun saya tak dapat 2o orang, tiba2 bulan jun 2013 dia contact saya. tahniah, anda ada wang komisen rm3500 dan saguhati rm1000 , kalau nak rm tu kena dapatkan20 orang dulu.dia bagi tawaran ..dapatkan 3 orang saja ..ataupun rm297 saja.saya pun bayar .sapa tak hendak rm 4500. dekat nak raya pulak tu.3hb kirim. 15hb dia jawab .dia kirim link kerja dari rumah. satu lagi link cara2 forex katanya bernilai rm4500.kalau saya tahu dia nak bagi link ni saya tak akan kirim rm297 tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pas tue apa pn xdpt la ye?..

      Padam
    2. dapat menambah musuh.dapat sakit hati.dapat pengajaran.

      Padam
  12. sial response ringgit nih ... korang jangan percaya.. babi tunggal penipu!!!!! gampang!!!!! kepada owner yang buat response riggit ni ..tunggu tak lama ko kena santau !!!!! babiiiiiiiiiiiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awk pn mendaftar jgk?. Tertarik ngn iklan dia.. Nsb sy try korek kt pokcik Google nie..

      Padam
    2. tak daftar pown ... tapi benci sngat2 yg create laman sial nih ..kalau nak taw web macam ni banyak da dibuat dari US/UK/DLL ,ada web yang berbunyi PAID PER CLICK / PAID PER EMAIL / dan macam2 lagi.. skrg ni org malaysia lak nak wat laman scam cibai nih.. Klau taw tukang create bende ni , memang lutut dia duduk belakang tengkuk 4 hari !!!!!!!!!...

      Padam
  13. saya man yang hantar komen 26hb ogos.
    teringin sangat nak jumpa Anwardeen bin Alaudeen , sebab pembayaran masuk akaun dia.
    dah e-mail tapi tak berjawab.
    senang2 melantak duit orang.memang saya tak halalkan.

    BalasPadam
  14. mmg penipu la ni..nasib baik x terjebak..ramai yg x taw..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole cerita sket ttg pnipuan program ni?

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  15. APA SUSAHNYA BRO....KALAU BENARLAH SAUDARA Anwardeen bin Alaudeen NI PENIPU, PERGI BUAT REPORT POLIS DAN JUMPA BANK YANG BERKAITAN MINTA BEKUKAN AKAUN TERSEBUT.
    LEPAS TU APA LAGI???
    WARAN TANGKAP LA JAWABNYA...

    BalasPadam
  16. sy dah bankin dan masih x dpt lg link knape??

    BalasPadam
    Balasan
    1. lain kali cek kat pakcik google dlu..kan dah kena tipu..

      Padam
  17. Ini macam MLM juga. Cari orang untuk tipu org. Seorang bayar RM99, maka 10 RM999. Nah itu dia. Untuk dijadikan cerita Respond ke email yang tak tahu siapa punya (syarikat konon). Dia bagi email, kita cuma copy paste dan submit. Ini orang kafir yang buat saudara yahudi. menganiaya orang. Jangan terus bayar duit kepada org yang kita tidak tahu. Kalau betul pun terus teranglah macam mana sistem ini berjalan. Ha... ini saya bagitahu... untuk anda mendapat bayaran, contohnya anda org pertama, dan anda dpt cari 20 org dibawah anda dan masing2 bayar RM99. Jadi seorang daripad 20 ogr tadi pun cari 20 org lagi. Saya pun boleh buat laman web mcm ni. Tp tak kan lah nak menipu org.

    BalasPadam
  18. RESPONSE..... CELAKA KAU.SATU KOMPENI AKU SUMPAH.

    BalasPadam
  19. aku rasa pelik juga dengan response ringgit ni. lepas dia pekena kita dia buat tak tau aje.e mail kita pun dia tak jawab dah. mesti dia dah masuk alamat email kita dalam spam.nak contact cara lain memang tak dapat.mungkin hq dia ni dah pindah dalam neraka.kenyang la makan duit haram.

    BalasPadam
  20. kepada sesiapa yg mencari peluang untuk buat duit tetapi tidak mahu tertipu dengan scam yang berleluasa di internet, boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut....modal rm100 boleh dpt bisness...memang ada produk yg berbaloi untuk kita....contact saya...tengok apa yang akan tunjukkan ...dan anda buat keputusan...yg pastinya ini adalah bukan scam...company yg berdaftar...jgn kerana orang lain menipu, kita anggap semua bisness tu tipu.....jgn malu2 untuk contact saya......beyondlimitz00@gmail.com .......

    BalasPadam
  21. setakat sumpah seranah apa dapat? jom ramai2 buat laporan polis.

    BalasPadam
  22. ..beyondlimitz00@gmail.com , CERITA LA KAT SINI, BOLEH RAMAI YANG DAPAT INFO.RAMAI YANG BOLEH JADI SAKSI NYA.

    BalasPadam
  23. Ooo...nasib baik...ptut la web die pon bkan .my... tp .co.ur....nasib baik blom join..kta xperlu cru orng tp rmai yang post kat pesbuk cri orang..haish...

    BalasPadam